Ik heb mee mogen werken aan de opening van het Nationaal Schoolontbijt . Ik heb hier 4 nummers mogen zingen namens en voor War Child. Tijdens mijn optreden heb ik ook een nummer van Marco gezongen: Speeltuin, luister maar eens.

Lees meer...

Het was een schitterend concert in Dinxperlo. Ik heb genoten van de muziek en vooral van de aanwezigheid van de >700 toeschouwers, en dat in ons dorp.


Lees meer...

Marco Borsato heeft mij uitgenodigd om op 13 oktober op zijn fanclubdag te komen zingen. Samen met mijn finale maatje Jesse, Barbara en Ivar wordt het vast een gezellig 'the Voice' feest op het podium.

Lees meer...

Het 100 jarig bestaan van het Vredespaleis werd dit jaar gevierd.

Samen met oa Jip Maathuis, Marco Borsato, oprichtster Willemijn Verloop en vele andere mensen van War Child , heb ik War Child mogen vertegenwoordigen tijden het peace Palace Philantrophy Gala in de Ridderzaal in Den Haag. Het was echt een te gekke ervaring want ik mocht naast het galadiner bijwonen, ook nog 3 nummers zingen. klik hier voor het nummer : You've Got a Friend .

Lees meer...

Trots als een pauw ben ik, Lunchen met de Koning en Koningin, het moet niet nog gekker worden dit jaar.

 

Lees meer...

Op 30 April 2013 heb ik twee grote optredens, wow, ik ben hier heel trots op.

Eind van de ochtend  sta op het grote Museumplein in Amsterdam en treed daar op samen met Joep, Irene en Jesse van the Voice Kids, dit wordt een mooi concert, ik hoop dat het plein volstaat natuurlijk.

’s avonds wordt het heel bijzonder, want dan vaar ik mee met de Koningsvaart op het IJ. Samen met Fabiënne geef ik op de boot een concert en zing ik twee nummers voor de drie Prinsesjes  als cadeau.

Dat wordt een gave dag!

 

OP 1 maart 2013 mocht ik tijdens het 100 jarige bestaan van de Gelderlandse Plattelands Jongeren (GPJ) zingen voor Koningin Beatrix.

 

Lees meer...

Geniet van de officiele video van mijn single 'Edge Of Glory' , mijn finale van The Voice Kids 2.

Deze single is nu verkrijgbaar via iTunes: http://bit.ly/151w0oT. Ik kan het nog steeds niet echt geloven, maar het is toch geen droom. De grote bokaal THE VOICE KIDS 2 staat toch echt bij ons in de voorkamer..

zodra het iets rustiger wordt kom ik met meer informatie op mijn VoiceKids blog Pover het hele Voiceavontuur

 

Yes, op 15 februari sta ik samen met Jesse in de Finale van the Voice Kids

Lees verder op mijn Voice Kids Blog, nu zijn we druk met de voorbereidingen voor de finale ! Gaaf!!

Volg Laura