Links

We zijn heel blij met ons boekingskantoor QuinQ uit Amsterdam. Niet alleen ik maar de hele band verheugd zich erop om misschien wel bij u in de buurt of op uw bedrijf te komen optreden. Elke bezetting van solo, obv mijn eigen begeleidingsband tot big band is mogelijk!

____________________________________________________________________________________________________________

Dankzij T3Live weet ik zeker dat mijn geluid altijd goed is. David is mijn vaste geluidsman en T3Live verzorgd alles voor mij maar ook voor de band, het lichtplan, opbouw en afbouw enz. Dankzij deze mannen heb ik zoveel plezier met (onbezorgd)  muziek maken.

____________________________________________________________________________________________________________

Ik ben zo blij met de Gitarendokter, dat is mijn prive gitaarleraar Jan Kolkman. Naast alle lessen die ik van hem krijg is Jan ook nog lid van mijn band. Hij speelt dan vaak ook op andere instrumenten. Samen muziek maken is het mooiste wat er is en ik leer zoveel van hem! 

____________________________________________________________________________________________________________

Ik gebruik mijn eigen Line 6 microfoon en Line 6 gitaarzender. ik ben zo blij met deze sponsor want nu ben ik eindelijk niet afhankelijk van anderen en weet ik zeker dat ik goed materiaal heb. 

____________________________________________________________________________________________________________

Om mijn oren te beschermen gebruik nu WannaEars van InEar Systems. Ik ben er zo blij, het zingt veel lekkerder en ik heb na een optreden veel minder last in slaap te komen omdat het geluid veel zachter is. maar je mist niets hoor :-) Erik bedankt voor deze sponsering!

____________________________________________________________________________________________________________

War Child is een organisatie die zich inzet voor kinderen en jongeren in oorlogsgebieden.

Ik wil daar graag een steentje aan bijdrage en daarom zullen jullie mij vaker zien in een shirt met Logo van War Child. Jij draagt toch ook je steentje bij? ga nu snel kijken wat jij doen kunt! 

____________________________________________________________________________________________________________

 

 

 MijnDomein websitemaker heeft deze mooie website voor mij mogelijk gemaakt, ze hebben super gemakkelijke tools om mooie website zelf te maken.   

 ____________________________________________________________________________________________________________

 

 

Guido Pelgrim Fotografie, Guido is een goede kennis van ons, en hij is een super fotograaf, hij maakt vaak foto's voor mijn website, kijk maar eens op zijn website, zo mooi en zoveel prijzen al gewonnen!

 ____________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

Sandra Vanreys is mijn zangcoach, ik heb al heel veel van haar geleerd en soms treden we samen op, vooral de duetjes vind ik erg leuk. Sandra is al 8 keer uitgeroepen tot beste country zangeres van Nederland!

 ____________________________________________________________________________________________________________

 

 

Sybren Haandrikman heeft mij geholpen met het maken van mijn eerste videoclip, Sybren bedankt! en als iemand een keer op zoek is naar een goede cameraman: vooral Sybren vragen!!!

 ____________________________________________________________________________________________________________

 

 

Volg Laura