de cirkel is nu rond

Hoe mooi is het als je afgelopen twee finales weer live op TV op het grote Voice podium mag staan?

De cirkel is nu rond, bij the Voice Kids 1 heb ik meegedaan en werd ik in de blind audities uitgeschakeld. Daarna keihard gewerkt en weer meegedaan met the Voice Kids 2 en toen zelfs mogen winnen en voor the Voice Kids 3 en -4 dan twee keer als Gastartiest uitgenodigd worden om te komen optreden. Wow!

Kijk hier voor mijn optreden tijdens theVoiceKids 4 finale, het nummer voor WarChild.

op onderstaande clip is mijn optreden tijdens voiceKids finale 3 te zien.

Marco Borsato van harte gefeliciteerd met alweer een overwinning, je bent een topper. Maar Ayoub moest het uiteindelijk wel zelf doen en dat heeft hij gedaan, super gefeliciteerd, nu lekker genieten!

Reacties

jerseydosfhhg op 12-11-2014 10:23
An excellent story. Many thanks!
nathalie op 21-03-2014 12:28

super cool ik heb het allemaal gezien!! en ik kom ook uit ulft jij ook als het goed is!!

Volg Laura