Eigen concert in Amsterdam

8 juni 2015 was het dan zo ver… Het afsluitende concert (zie filmpje) met betrekking tot de #laura4warchild actie. Samen met mijn ongelooflijk te gekke band (zie het kopje Band!) stonden we 8 juni in de Tolhuistuin (Paradiso Noord), in Amsterdam.

Een anderhalf uur durende show, gevarieerd repertoire van eigen nummers, bekende maar ook onbekende ballads tot erg oude nummers herschreven naar mijn eigen ‘Laura stijl’…

Ik kan moeilijk uitleggen hoe ongelooflijk gaaf deze avond voor mij was, ik heb er bijna geen woorden voor. Het publiek gaf me een kick en er is als muzikant niets mooiers dan live te spelen met band (en in mijn geval zulke goede vrienden ook nog!)

Reacties

Dirk op 07-12-2015 03:01

Mooie foto.

Je ziet er zo volwassen en zelfverzekerd uit!

Een echte artiest!

Volg Laura