Op schoolreisje naar Turkije met War Child

Wat was het bijzonder. Met de winnende klas van de #laura4warchild actie, 2V1 uit Leerdam, stapte ik het vliegtuig in om op schoolreisje te gaan naar Turkije. Want wat hadden zij dit verdiend; pannenkoeken gebakken, auto’s gewassen, honden uitgelaten, ze konden het zo gek niet verzinnen.

Ik ben trots, nog steeds. Mijn grootste doel voor deze actie is bereikt; zoveel mogelijk kinderen bewust maken van ons werk met War Child en hiermee dus zoveel mogelijk oorlogskinderen helpen!

 Als ik terug denk ik aan de mooie dagen in Turkije pik ik al bijna weer een traantje weg… De klas kwam zó tot elkaar; ze maakten plezier, genoten van de heerlijke zon, maar wat mij vooral opviel was dat de klas zoveel heeft geleerd van de War Child programma’s (en dat ze er ook erg geïnteresseerd naar waren!). Vol overgave deden de kids alles mee en werd alles onder het motto ‘samen bereiken we meer’ gedaan.

Dit is echt een reis om nooit meer te vergeten. Ik ben zo trots op alle leerlingen die zich hebben ingezet …

Volg Laura