Zingen op mijn diploma uitreiking

Op het moment dat ik het telefoontje kreeg, kon ik mijn tranen niet meer inhouden. ‘Gefeliciteerd, je bent geslaagd!’… En dan was het dan eindelijk dat moment; ik mocht mijn havo-diploma dan echt komen ondertekenen. Een bijzondere ervaring waar ik dan ook erg van genoot!

Sinds de brugklas zing ik elk jaar op de diploma uitreiking van onze school. In een bomvolle kerk stond ik als eersteklassertje dus al met mijn gitaar de gediplomeerden toe te zingen. Maar nu stond ik er dus ZELF als gediplomeerde.

 

Maar niet alleen… Nee, samen met een medewerker van school, Monique Verholen, zongen we het duet uit de musical Whicked ‘For Good’. Natuurlijk begeleidde mijn vaste pianist Marijn (tevens ook geslaagd voor het vwo!) ons ook tijdens dit bijzondere optreden.

‘Because I knew you, I’ve been changed for good’… Bedankt voor alles Monique!

Volg Laura