23 april 2016 groot CONCERT met mijn band

Wat gaaf… Na al 2 eigen concerten te hebben gegeven ben ik nu ook met de band en de hele show ingehuurd door Streektheater De Pol (nu De Hofnar) in het Achterhoekse Aalten. Ik zal dus samen met mijn eigen live band weer een eigen concert geven, 23 april!

Uiteraard komen er zoals bij de andere concerten ook weer een aantal gasten optreden, maar wie dat zijn blijft nog even geheim!

Speciaal voor Aalten hebben wij een nieuwe show in elkaar gezet die vooral gericht is op mooie akoestische en meer Country style gerichte nummers. Ook zal ik eigen nummers ten gehore brengen, zelfs nummers die ik nog niet eerder heb laten horen! 

Ik heb er mega veel zin in, komen jullie ook? Bestel je kaarten via deze link: voor volwassenen en/of jeugd t/m 18 jaar,  Tot 23 april :-) !!  

Volg Laura