Op het moment dat ik het telefoontje kreeg, kon ik mijn tranen niet meer inhouden. ‘Gefeliciteerd, je bent geslaagd!’… En dan was het dan eindelijk dat moment; ik mocht mijn havo-diploma dan echt komen ondertekenen. Een bijzondere ervaring waar ik dan ook erg van genoot!

Sinds de brugklas zing ik elk jaar op de diploma uitreiking van onze school. In een bomvolle kerk stond ik als eersteklassertje dus al met mijn gitaar de gediplomeerden toe te zingen. Maar nu stond ik er dus ZELF als gediplomeerde.

 

Lees meer...

Wat was het bijzonder. Met de winnende klas van de #laura4warchild actie, 2V1 uit Leerdam, stapte ik het vliegtuig in om op schoolreisje te gaan naar Turkije. Want wat hadden zij dit verdiend; pannenkoeken gebakken, auto’s gewassen, honden uitgelaten, ze konden het zo gek niet verzinnen.

Ik ben trots, nog steeds. Mijn grootste doel voor deze actie is bereikt; zoveel mogelijk kinderen bewust maken van ons werk met War Child en hiermee dus zoveel mogelijk oorlogskinderen helpen!

 Als ik terug denk ik aan de mooie dagen in Turkije pik ik al bijna weer een traantje weg… De klas kwam zó tot elkaar; ze maakten plezier, genoten van de heerlijke zon, maar wat mij vooral opviel was dat de klas zoveel heeft geleerd van de War Child programma’s (en dat ze er ook erg geïnteresseerd naar waren!). Vol overgave deden de kids alles mee en werd alles onder het motto ‘samen bereiken we meer’ gedaan.

Dit is echt een reis om nooit meer te vergeten. Ik ben zo trots op alle leerlingen die zich hebben ingezet …

8 juni 2015 was het dan zo ver… Het afsluitende concert (zie filmpje) met betrekking tot de #laura4warchild actie. Samen met mijn ongelooflijk te gekke band (zie het kopje Band!) stonden we 8 juni in de Tolhuistuin (Paradiso Noord), in Amsterdam.

Een anderhalf uur durende show, gevarieerd repertoire van eigen nummers, bekende maar ook onbekende ballads tot erg oude nummers herschreven naar mijn eigen ‘Laura stijl’…

Ik kan moeilijk uitleggen hoe ongelooflijk gaaf deze avond voor mij was, ik heb er bijna geen woorden voor. Het publiek gaf me een kick en er is als muzikant niets mooiers dan live te spelen met band (en in mijn geval zulke goede vrienden ook nog!)

Optreden is het mooiste wat er is, niets is er mooier dan muziek delen met anderen.

Boekingen gaan via QuinQ Entertainment, tel.nr: 020-4194455. Aanvragen kunt u doen via BOEKING op deze website of stuur gewoon even een email naar : boeking@lauravankaam.nl

Vandaag live mogen spelen bij Omroep Gelderland. Ik nam Marijn Meijer, mijn vaste pianist mee, met hem wilde ik dit jaar persé muzikaal afsluiten. Onder andere speelden we een nieuw nummer in mijn repertoire: dus speciaal voor jullie: Believe van Chèr, in een geheel nieuw jasje. Een Laura jasje ;-)

Ik wens iedereen een fijne jaarwisseling. Geniet van iedereen om je heen... Liefs en veel geluk! 🍀

Had ik jullie al verteld hoe geweldig gaaf en mooi het was 1 november 2014…?  Mijn eerste, theaterconcert was meer dan geslaagd! Ik ben iedereen zo dankbaar:   Mijn eigen live-band, alle gastartiesten, de dansers maar vooral ook mijn lieve zus, Marleen, met wie ik een verrassingsoptreden deed…

Wat was het een bijzondere dag, die dag in november 2014... een droom die uitkwam.

 Ik hoop dat er natuurlijk nog een vervolg komt, ....… Wie weet?! 

Huntenpop 2014,  om nooit te vergeten. Na een optreden in Italië op de donderdagavond zijn we vrijdags naar huis gereden omdat ik op zaterdag zou optreden op het Huntenpop Festival in Ulft. Maar het slechte weer gooide roet in het eten, vanwege waterschade zijn alle optredens op ons podium afgelast.

Totdat de telefoon weer ging; "als jullie heel snel hierheen kunnen komen, dat sta je op Mainstage in het voorprogramma van Guus Meeuwis" WOW.

Lees meer...

Muziek is echt een uitlaatklep voor mij. Het helpt oorlogskinderen ook om met hun gevoelens om te gaan. Daarom zet ik mij in voor War Child. Wil je weten wat ik doe? Kijk dan snel hier:

Help jij me War Child helpen? alle kleinde beetjes helpen! kijk maar eens op hun website.

Een van mijn mooiste eigen liedjes: Be Like You is nu te downloaden. Hieronder kun je de single alvast luisteren en de tekst meelezen. Let vooral op de mooie cover van de single, ik ben er zo trots op deze foto met de handen van mijn eigen opa en oma !! Bedankt Guido Pelgrim!!

iTunes=>http://bit.ly/BLYiTunes             Spotify=>http://bit.ly/BLYspotify                                GooglePlay=>http://bit.ly/BLYplay

Lees meer...

Hoe mooi is het als je afgelopen twee finales weer live op TV op het grote Voice podium mag staan?

De cirkel is nu rond, bij the Voice Kids 1 heb ik meegedaan en werd ik in de blind audities uitgeschakeld. Daarna keihard gewerkt en weer meegedaan met the Voice Kids 2 en toen zelfs mogen winnen en voor the Voice Kids 3 en -4 dan twee keer als Gastartiest uitgenodigd worden om te komen optreden. Wow!

Kijk hier voor mijn optreden tijdens theVoiceKids 4 finale, het nummer voor WarChild.

op onderstaande clip is mijn optreden tijdens voiceKids finale 3 te zien.

Lees meer...
Volg Laura