Op 28 december 2012 was ik te zien bij de Blind audities van the Voice Kids. Klik HIER of op de foto om mijn auditie te zien. 

Ik zit in Team; Marco Borsato, kijk binnenkort voor meer Voice Kids news op mijn Voice Kids Blog of ga snel naar www.thevoicekids.nl 

Over een paar weken komen de Battles eraan. Kijken jullie dan ook weer? Spannend want we hebben nu al zo'n sterk team met Marco.

 

Op 1 december 2012 was ik op bezoek bij het RTV Keetje  (het glazen huis in de Achterhoek) georganiseerd door Optimaal FM met drie te gekke DJ's;

 Wijbrand van de Sande, Martijn Koedam en Jorre Vink wisten in de eerste 48 uur al meer dan € 31.000,- bij elkaar te praten voor de Moeder Teresa Stichting; Hulp voor de kansarme mensen in Roemenie.

Lees meer...

Zomer 2012 heb ik mijn eerste eigen videoclip gemaakt:  Clown van Emeli Sande

Deze heb ik in september 2012 tijdens de finale van het open podium voor het eerst laten zien.

Het heeft vast geholpen want ik won de Publieksprijs 2012, SUPER LEUK!

Klik hier voor de beelden die backstage gemaakt zijn, hier zing ik live mee op het podium terwijl de videofilm in de pikdonkere zaal te zien was.

 

Lees meer...

Eindelijk, ik mag samen met mijn zangcoach  Sandra Vanreys het podium op. 

Op 19 oktober treden Sandra & Friends op in de Pol in Aalten, ik mag daar aan meedoen, enkele nummers solo en en paar nummers gaan we in duet zingen.

Lees meer...

 

Na 3 voorrondes stond ik op 29 september 2012 in de finale van het open podium.

 Ik mocht optreden in de uitverkochte, grote zaal van het Amphion theater in Doetinchem en won de publieksprijs, daar ben ik heel blij mee.

Marijn Meijer (rechts op de foto) op de vleugel en Erik Kempka (links op de foto) op z'n sax hebben mij super ondersteund, mannen bedankt!

 

Lees meer...

Op 1 September 2012 heb ik in het Amphion theater in Doetinchem, gezongen tijdens een groot Duits Jubileumsgala van Spiel Mir Einer. Op deze foto sta ik links vooraan op de eerste rij tussen allemaal grote Duitse-, Oostenrijkse- en Zwiterse sterren zoals:

Lees meer...

 

Dat ga ik natuurlijk nog niet verklappen. Wil je het echt graag weten dan kom vooral naar de finale van het open podium op 29 september in het in Amphion theater Doetinchem. 

Het beloofd een mooie voorstelling en groot feest te worden. Er zijn nog maar een paar plaatsen vrij, wees er snel bij want het is bijna uitverkocht. Kijk hier !

Tijdens de Havo en VWO diploma uitreikingen van het Almende Isala heb ik heerlijk mogen zingen. Dit was in de grote kerk in Silvolde. 

Dit keer met Marijn Meijer achter de piano. Het ging super, we kregen een staande ovatie. 

Bedankt Marijn,…dat doen we vaker !

Op de Farm en Country fair in Aalten heb ik drie dagen achter elkaar lekker een uur opgetreden.

Dit keer met een heel breed repertoir en zelfs in vier verschillende talen! 

Samen met Sandra Vanreys, mijn zangcoach heb ik elke dag een paar keer een duet mogen zingen. Erg leuk om te doen, alleen de laatste dag hadden we het samen wel erg koud. Maar het publiek was super en daar deden we het voor. 

Kijk hier voor ons duet of klik op de foto. 

 

placed

Dankzij Mijndomein.nl heb ik een iPad3 gewonnen! Ik werd genomineerd bij de Whizkids verkiezing.

Klik hier voor het gehele artikel. 

Binnenkort mag ik hem komen ophalen in het kantoor in Lelystad. Waar ik ook nog een paar nummers mag komen zingen!

Mijndomein.nl 

Hartelijk bedankt!

Volg Laura